Kalergiho plán


Kalergiho plán etnické nahrazení povodních lidí v Evropy.

OVĚŘUJEME níže uvedené informace (s výjimkou biografie Richarda Kudenhove-Kalergi-Aoyamy), a proto si nejsem jistý, zda je autor přitažlivý. Již ale není pochyb o tom, že něčím úkolem je zničit „bílé“ národy. Stejně jako není pochyb o tom, že pokud bude vybudována taková přívětivá „progresivní“ mnohonárodnostní společnost hloupých posthumanních otroků, bude to tak děsivé, že ve srovnání s ní vypadají stalinští Sověti a Hitlerova Třetí říše jako vanilkové sladkosti. Navíc včetně těch, kteří za to nyní bojují. A co je nejhorší – vytvoření této společnosti noční můry se zdá být nevyhnutelné, pokud se nestane nějaký zázrak (a zázraky se někdy stanou)

Mohu také dodat, že vím jistě, že v oficiálně sovětských dobách měla KGB SSSR velmi ráda etnicky smíšené lidi a ochotně je přijímala do svých řad.

Nyní si přečtěte dotisk:

………………………………………………………………….

Myšlenka etnického čištění autochtonní bílé populace Evropy, kterou v současné době provádějí evropští vládci , není nová .

Naopak se zrodil na začátku minulého století a poprvé jej formuloval Richard von Coudenhove-Kalergi a je možné , že někteří dokonce slyšeli o této myšlence zvané „Kalergiho plán“.

Richard von Coudenhove-Kalergi byl politik a filozof smíšeného původu. Jeho otec Heinrich Koudenhove-Kalergi byl rakousko-uherský hrabě a diplomat evropského původu, zatímco jeho matka byla japonská Mitsuko Aoyama.

Stránky: 1 2 3 4 5

Komentáře nejsou povoleny.

Vytvořte si zdarma webové stránky nebo blog na WordPress.com.

Nahoru ↑